MyView Trading
Gratis Consult
Wilt u mij inschakelen in de voorbereiding van een golfproject als een prive putting green tot een complete 9 tot 27 hole court, indoor en outdoor?

Neem dan gerust contact op:
+31 (0) 6 13 66 6157
2010 MyView Trading    I   info(at)myview-trading.nl   I    +31(0)6 13 66 6157

Consultancy
Door mijn passie voor Golf en de vele voordelen die kunstgras biedt voor deze sport ben ik al jaren actief als consulltant in dit segment. Vele projecten heb ik in de afgelopen jaren voorbereid en met succes gerealiseerd. De mogelijkheden van kunstgras voor de golfsport zijn oneindig. Van een privé green, target green, driving ranges, Tee boxes tot een complete 9 of 27 hole court, als ook indoor faciliteiten.

Wij kunnen u adviseren op basis van onze jarenlange ervaring om er zorg voor te dragen dat de voorbereiding van uw project tot in de puntjes geregeld is. En waarbij wij u ook kunnen adviseren met welke partijen u om de tafel moet om uw project te realiseren. De basis van een goedlopend project is niet alleen het kiezen van de juiste materialen en de juiste prijs, maar zeker ook het bij elkaar brengen van kennis en ervaring van de bedenkers en de uitvoerders.

Uiteraard kunnen wij naast de adviserende rol ook de projectbegeleiding  op ons nemen. Interesse? Laat het ons weten.