MyView Trading
Gratis Consult
Wilt u mij inschakelen in de voorbereiding van een golfproject als een prive putting green tot een complete 9 tot 27 hole court, indoor en outdoor?

Neem dan gerust contact op:
+31 (0) 6 13 66 6157
Projectbegeleiding
MyView trading is een specialist in advies, ontwikkeling en realisatie van Golf projecten. Uw totale project wordt op proffesionele wijze begeleid vanaf het eerste gesprek tot de realisatie van het beoogde doel. EÚn aanspreekpunt voor het meedenken en leveren van maatwerk voor uw project. Door jarenlange know-how op het gebied van kunstgras oplossingen voor de golfsport zijn wij de perfecte partner voor al uw golf projecten.

Wij verzorgen de totale co÷rdinatie van een project in samenwerking met de architect, aannemer(s), installateur(s) en opdrachtgever. Vanaf "de tekentafel" tot eindoplevering zijn we van de partij. MyView Trading is onafhankelijk, en deinst niet terug om eerlijk advies te geven. Het is het onze doelstelling om elk proces zodanig te optimaliseren zodat de kosten, de kwaliteit Ún het gewenste resultaat uitstekend op elkaar worden afgestemd. De basis van een goedlopend project is niet alleen het kiezen van de juiste materialen en de juiste prijs, maar zeker ook het bij elkaar brengen van kennis en ervaring van de bedenkers en de uitvoerders.

Elke fase tijdens een project wordt door ons getoetst aan de wensen van de opdrachtgever, uw wensen dus.
2010 MyView Trading    I   info(at)myview-trading.nl   I    +31(0)6 13 66 6157

slechts 1 aanspreekpunt